Семейството, както и стотици поддръжници на Алексей Навални отдадоха почит на главния

...
Семейството, както и стотици поддръжници на Алексей Навални отдадоха почит на главния
Коментари Харесай

„Важно е да видиш, че не си сам“: 40 дни от смъртта на Навални

Семейството, както и стотици поддръжници на Алексей Навални  отдадоха респект на основния опозиционер на Владимир Путин. Днес се навършват 40 дни след гибелта му в пандиза, оповестява организация Ройтерс.

В православния обред душата на умрелия би трябвало да бъде пречистена през този интервал след гибелта. В края на 40-те дни се провежда възпоменание, с цел да могат молитвите на фамилията и околните да оказват помощ на душата да доближи парадайса.

Тя беше придружавана от Алла Абросимова – майката на Юлия Навалная

На Борисовското гробище в югоизточната част на Москва десетки поддръжници на опозиционера, който умря в пандиза при неизяснени условия на 16 февруари, сервираха цветя и отдадоха респект на гроба му сутринта.

Майката на Алексей Навални Людмила, също посети гроба му, като тя още веднъж беше съпроводена от Алла Абросимова, майката на вдовицата Юлия Навалная. И двете дами бяха облечени в черно.

Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкоз доста неразказани истории за теб, споделя още тя

Бащата на опозиционния водач – Анатолий, също отдаде на гроба на сина си.

„ Днес се навършват 40 дни от убийството на Алексей “, написа по-рано денем Юлия Навалная в обществената платформа X (Туитър), като благодари на „ всички, които го помнят “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР